Overig

De Wmo-consulent van de gemeente heeft onderzocht wat u nog zelf kunt in het huishouden. De taken die u niet meer kunt verrichten worden gedaan door de aanbieder van huishoudelijke ondersteuning, als er geen andere oplossing is.

In de Nadere regels maatschappelijke ondersteuning staat hoe vaak activiteiten in een huishouden standaard moeten worden verricht, om het resultaat te bereiken (bijvoorbeeld een schoon en leefbaar huis). Elke woon- en leefsituatie is anders. In dit ondersteuningsplan spreekt u met de aanbieder van huishoudelijke hulp af wat er nodig is in uw situatie.

Download  Ondersteuningsplan-resultaat-Helmond-per-1-09-2020-docx

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact WMO

WMO

Informatie rondom de inkoop van Wmo. Dit is een samenwerking tussen de Gemeente Helmond en de Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten).

Declareren

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom het declareren van zorg. Denk aan de verwijsindexen en communicatie zoals het berichtenverkeer

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel