Overeenkomsten sluiten

Werkwijze

Registreer uw organisatie gratis op de Negometrix website. Dit is het platform waarop u de inschrijving regelt en waar alle inschrijvingen worden beheerd. Vervolgens kunt u zich op deze website aanmelden voor de categorie die voor u van toepassing is. Als onderdeel van de procedure dient u verschillende vragenlijsten te beantwoorden en documenten aan te leveren. Na ontvangst wordt uw inschrijving beoordeeld. U ontvangt een reactie via de berichtenapplicatie in Negometrix.

Met uw inloggegevens voor Negometrix, ziet u via onderstaande link de stappen die u moet doorlopen:

Voorbeeldovereenkomsten

Onderstaande documenten zijn slechts ter informatie. Deze mogen niet gebruikt worden om te ondertekenen. Zoals hierboven gezegd: als u aanbieder wilt worden, doorloopt u de stappen op Negomatrix.

Contact

Heeft u nog vragen over begeleiding, kortdurend verblijf en beschermd wonen? 
Stuur dan een mail naar wmopeel@bizob.nl.

Heeft u nog vragen over huishoudelijke ondersteuning?
Stuur dan een mail naar huishoudelijkeondersteuningpeel@bizob.nl.

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact WMO

WMO

Informatie rondom de inkoop van Wmo. Dit is een samenwerking tussen de Gemeente Helmond en de Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten).

Inkoop

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom inkoop gerelateerde zaken. Denk aan de werkwijze, beleidsregels, toezicht, persoonsgebonden budget en hoe u bijvoorbeeld zorgaanbieder kunt worden.

Declareren

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom het declareren van zorg. Denk aan de verwijsindexen en communicatie zoals het berichtenverkeer

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel