Overeenkomsten sluiten

Wmo aanbieder worden

Om een gecontracteerde Wmo aanbieder te worden, dient gebruik te worden gemaakt van het platform Mercell Source2Contract. Dit kan door de organisatie binnen Mercell te registreren. Dit is het platform waarop u de inschrijving regelt en waar alle inschrijvingen worden beheerd.

Registreren Mercell 

Ga hier naar de website van Mercell om u te registreren: https://s2c.mercell.com/registration

Aanmelden Tender

Voor het inschrijven van de tender dient de Wmo aanbieder zich, na registratie bij Mercell, aan te melden voor de betreffende Wmo tender.

Overeenkomst per 01-01-2025

Hier kan de vragenlijst doorlopen worden om vervolgens de inschrijving in te dienen. Na ontvangst wordt uw inschrijving beoordeeld. U ontvangt een reactie via Mercell.

Voorbeeldovereenkomsten

Onderstaande documenten zijn slechts ter informatie. Deze mogen niet gebruikt worden om te ondertekenen. Zoals hierboven gezegd: als u aanbieder wilt worden, doorloopt u de stappen op Negomatrix.

Contact

Heeft u nog vragen over begeleiding, kortdurend verblijf en beschermd wonen? 
Stuur dan een mail naar wmopeel@bizob.nl.

Heeft u nog vragen over huishoudelijke ondersteuning?
Stuur dan een mail naar huishoudelijkeondersteuningpeel@bizob.nl.

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact WMO

WMO

Informatie rondom de inkoop van Wmo. Dit is een samenwerking tussen de Gemeente Helmond en de Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten).

Declareren

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom het declareren van zorg. Denk aan de verwijsindexen en communicatie zoals het berichtenverkeer

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel