Overeenkomsten sluiten

De zes gemeenten hebben contracten gesloten met aanbieders van begeleiding, beschermd wonen, kortdurend verblijf en huishoudelijke ondersteuning. Deze overzichten ziet u hieronder. Natuurlijk blijft het voor andere zorgaanbieders ook mogelijk een overeenkomst te sluiten. De klant kan kiezen uit alle gecontracteerde aanbieders. Ook overstappen naar een andere aanbieder is mogelijk.

Aanbieders met contract Wmo Begeleiding, Beschermd wonen en Kortdurend verblijf

Aanbieders met contract Wmo Huishoudelijke ondersteuning

De zes gemeenten hebben contracten gesloten met aanbieders van huishoudelijke ondersteuning. Ook voor andere zorgaanbieders blijft het mogelijk een overeenkomst te sluiten.

De klant kan kiezen uit alle gecontracteerde aanbieders. Ook overstappen naar een andere aanbieder is mogelijk. Mensen die liever zelf hun huishoudelijke ondersteuning regelen kunnen nog steeds kiezen voor een persoonsgebonden budget (pgb).

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact WMO

WMO

Informatie rondom de inkoop van Wmo. Dit is een samenwerking tussen de Gemeente Helmond en de Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten).

Declareren

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom het declareren van zorg. Denk aan de verwijsindexen en communicatie zoals het berichtenverkeer

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel