Bestuurlijke aanbesteding

Digitale overlegtafels

Digitale overlegtafels

Gecontracteerde aanbieders die niet aan de fysieke overlegtafel (FOT) van hun segment zitten, kunnen digitaal hun inbreng leveren. Dit noemen we de digitale overlegtafel (DOT).

Een 10 voor de jeugd gebruikt voor deze digitale overlegtafel Mercell. Elk segment kent een eigen subtender op Mercell; dit is dé digitale plek waar alle vragen en antwoorden te vinden zijn.

Via de digitale overlegtafel van elk segment kunnen aanbieders:

  • een vraag stellen of een opmerking plaatsen
  • een idee / voorstel indienen
  • reageren op voorstellen die aan de fysieke overlegtafel behandeld worden
  • een reactie geven op een deelovereenkomst of de ontwikkelagenda

Wanneer een ingediend idee of voorstel relevant is voor meer of alle aanbieders in een segment, wordt het onderwerp geagendeerd voor de fysieke overlegtafel.

Let op: u heeft alleen toegang tot de vraag & antwoord module wanneer u bent aangemeld voor de betreffende tender. Wilt u zich aanmelden? Kijk dan hier https://jeugdwmo.nl/een-10-voor-de-jeugd/inkoop/overeenkomst-sluiten/algemeen/

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact Jeugd

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel