Administratie en communicatie

Inschrijvingen jeugdhulp 2022

Inschrijvingen jeugdhulp 2022

De inschrijving op een of meer overeenkomsten van ‘Een 10 voor de Jeugd’ wordt getoetst op meerdere onderdelen, die onafhankelijk van elkaar worden bekeken. Wanneer deze onderdelen allemaal zijn beoordeeld volgt er een eindoordeel. Als dit positief is wordt u via Negometrix geïnformeerd. Indien het eindoordeel negatief is volgt een afwijzing via Negometrix. Afhankelijk van de afwijzingsgronden plannen wij voor de afwijzing een gesprek met u.

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact Jeugd

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel

WMO

Informatie rondom de inkoop van Wmo. Dit is een samenwerking tussen de Gemeente Helmond en de Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten).

Inkoop

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom inkoop gerelateerde zaken. Denk aan de werkwijze, beleidsregels, toezicht, persoonsgebonden budget en hoe u bijvoorbeeld zorgaanbieder kunt worden.

Declareren

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom het declareren van zorg. Denk aan de verwijsindexen en communicatie zoals het berichtenverkeer