Administratie en communicatie

Inschrijvingen jeugdhulp

Inschrijvingen jeugdhulp

De inschrijving op een of meer overeenkomsten van ‘Een 10 voor de Jeugd’ wordt getoetst op meerdere onderdelen, die onafhankelijk van elkaar worden bekeken. Wanneer deze onderdelen allemaal zijn beoordeeld volgt er een eindoordeel. Als dit positief is wordt u via Mercell geïnformeerd. Indien het eindoordeel negatief is volgt een afwijzing via Mercell.

De toetredingsmomenten zijn 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Voor de datum van het toetredingsmoment moet de tender van het betreffende segment doorlopen zijn waarna beoordeling plaatsvindt.

Onderstaand treft u per segment de link aan naar de juiste tender waarvoor u zich wilt inschrijven:

Jeugd segment 1 https://s2c.mercell.com/today/48511
Jeugd segment 2 https://s2c.mercell.com/today/49075
Jeugd segment 3 https://s2c.mercell.com/today/49085
Jeugd segment 4 https://s2c.mercell.com/today/49090

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact Jeugd

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel

Inkoop

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom inkoop gerelateerde zaken. Denk aan de werkwijze, beleidsregels, toezicht, persoonsgebonden budget en hoe u bijvoorbeeld zorgaanbieder kunt worden.

Belangrijke data

10:30
Gemeente Helmond
10:30
Gemeente Helmond
10:30
Gemeente Helmond
10:30
Gemeente Helmond
10:30
Gemeente Helmond
10:30
Gemeente Helmond
10:30
Gemeente Helmond