Bestuurlijke aanbesteding

Virtuele overlegtafels

Aanbieders die niet aan de fysieke overlegtafel zitten, kunnen digitaal hun inbreng leveren. Via de virtuele overlegtafel kunnen aanbieders:

  • een vraag stellen of een opmerking plaatsen
  • een idee / voorstel indienen
  • een reactie geven op een deelovereenkomst of de ontwikkelagenda

Om deel te nemen aan de virtuele overlegtafel moet u de basisovereenkomst ondertekenen en een eigen verklaring invullen. Vervolgens kunt u uw input mailen naar wmopeel@bizob.nl. Bizob beantwoordt uw vraag zo snel mogelijk. Wanneer een idee of voorstel relevant is voor alle aanbieders, wordt uw onderwerp geagendeerd voor de fysieke overlegtafel.

Heeft u een vraag?

Neem contact op via ons contactformulier.
Contact WMO

WMO

Informatie rondom de inkoop van Wmo. Dit is een samenwerking tussen de Gemeente Helmond en de Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten).

Declareren

Hier vindt u als zorgaanbieder allerlei informatie rondom het declareren van zorg. Denk aan de verwijsindexen en communicatie zoals het berichtenverkeer

Een 10 voor de jeugd

Informatie rondom de inkoop van Jeugd. Dit is een samenwerking van ‘een 10 voor de Jeugd’ (nog in ontwikkeling). Bij deze inkoopsamenwerking zijn de volgende gemeenten aangesloten: Helmond, Peelgemeenten (Deurne, Someren, Laarbeek, Gemert-Bakel en Asten), Geldrop/Mierlo, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel